komite

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

komite Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦩꦶ (mi)ꦠꦺ (te)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) bêbadan ing pakumpulan lsp. kang tinanggênah ngrancang utawa nindakake sawijining bab.








Kata kunci/keywords: arti komite, makna komite, definisi komite, tegese komite, tegesipun komite

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.