kompa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kompa Aksara Jawa: ꦏꦺꦴꦩ꧀ꦥ
Lingga:

  1. pc pumpa.









Kata kunci/keywords: arti kompa, makna kompa, definisi kompa, tegese kompa, tegesipun kompaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org