Menyang kontèn

komplo

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

komplo Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦩ꧀ꦥ꧀ (mp)
krama/ngoko

  1. êngg bodho, gendheng.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti komplo, makna komplo, definisi komplo, tegese komplo, tegesipun komplo

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.