komplo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

komplo Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦩ꧀ (m)ꦥ꧀ (p)ꦭꦺꦴ (lo)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg bodho, gêndhêng.









Kata kunci/keywords: arti komplo, makna komplo, definisi komplo, tegese komplo, tegesipun komplo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org