komplot

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

komplot (Wl) pc

  1. grombolaning wong sumêdya laku ala;
  2. mitra thing.








Kata kunci/keywords: arti komplot, makna komplot, definisi komplot, tegese komplot, tegesipun komplot
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org