komprèngsi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

komprèngsi Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦩ꧀ (m)ꦥ꧀ (p)ꦫꦺ () (ng)ꦱꦶ (si)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) pakumpulan sarasèhan (para pangrèh praja).









Kata kunci/keywords: arti komprèngsi, makna komprèngsi, definisi komprèngsi, tegese komprèngsi, tegesipun komprèngsi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org