kompromis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kompromis Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦩ꧀ (m)ꦥ꧀ (p)ꦫꦺꦴ (ro)ꦩꦶ (mi)ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) prajanjian bêdhamèn









Kata kunci/keywords: arti kompromis, makna kompromis, definisi kompromis, tegese kompromis, tegesipun kompromis
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org