kompromis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kompromis Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦩ꧀ (m)ꦥ꧀ (p)ꦫꦺꦴ (ro)ꦩꦶ (mi)ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) prajanjian bêdhamèn








Kata kunci/keywords: arti kompromis, makna kompromis, definisi kompromis, tegese kompromis, tegesipun kompromis

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.