kondur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

kondur Aksara Jawa: ꦏꦺꦴꦤ꧀ꦢꦸꦂ
Lingga:

  1. ki mulih.









Kata kunci/keywords: arti kondur, makna kondur, definisi kondur, tegese kondur, tegesipun kondur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org