kongah-kongèh(-an), kongah-kongih(-an)

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kongah-kongèh(-an), kongah-kongih(-an) Aksara Jawa:

krama/ngoko

  1. kanthi rêkasa bangêt (ent ora jênjêm atine).








Kata kunci/keywords: arti kongah-kongèh(-an), kongah-kongih(-an), makna kongah-kongèh(-an), kongah-kongih(-an), definisi kongah-kongèh(-an), kongah-kongih(-an), tegese kongah-kongèh(-an), kongah-kongih(-an), tegesipun kongah-kongèh(-an), kongah-kongih(-an)

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.