konjuk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

konjuk Aksara Jawa: ꦏꦺꦴꦤ꧀ꦗꦸꦏ꧀
Lingga:

  1. ki katur.









Kata kunci/keywords: arti konjuk, makna konjuk, definisi konjuk, tegese konjuk, tegesipun konjuk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org