kontak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kontak Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦤ꧀ (n) (ta)ꦏ꧀ (k)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) gathuk (tmr. listrik);









Kata kunci/keywords: arti kontak, makna kontak, definisi kontak, tegese kontak, tegesipun kontak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.