kontan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kontan Aksara Jawa: ꦏꦺꦴꦤ꧀ꦠꦤ꧀
Lingga:

  1. (Wl) pc kêncèng (pambayare).









Kata kunci/keywords: arti kontan, makna kontan, definisi kontan, tegese kontan, tegesipun kontanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org