kontap

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kontap Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦤ꧀ (n) (ta)ꦥ꧀ (p)
Lingga:

  1. (Kw) gadug, tutug, têkan
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kontap, makna kontap, definisi kontap, tegese kontap, tegesipun kontap
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org