konthol

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

konthol Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦤ꧀ (n)ꦛꦺꦴ (tho)ꦭ꧀ (l)
Lingga: krama/ngoko

  1. plandhungan ki kanthonganing pringsilan;








Kata kunci/keywords: arti konthol, makna konthol, definisi konthol, tegese konthol, tegesipun konthol

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.