konto

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

konto Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦤ꧀ (n)ꦠꦺꦴ (to)
Lingga: krama/ngoko

  1. Cithakan:T bangsaning pêncak.









Kata kunci/keywords: arti konto, makna konto, definisi konto, tegese konto, tegesipun konto
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.