konus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

konus Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦤꦸ (nu)ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

  1. ak diunus.









Kata kunci/keywords: arti konus, makna konus, definisi konus, tegese konus, tegesipun konus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.