konyak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

konyak Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko) (nya)ꦏ꧀ (k)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning minuman kêras.









Kata kunci/keywords: arti konyak, makna konyak, definisi konyak, tegese konyak, tegesipun konyak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org