konyoh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

konyoh Aksara Jawa: ꦏꦺꦴꦚꦺꦴꦃ
Lingga:

  1. ki borèh.









Kata kunci/keywords: arti konyoh, makna konyoh, definisi konyoh, tegese konyoh, tegesipun konyoh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org