kopêr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kopêr Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦥꦼ () (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) bangsaning pêthi wlulang lsp. dianggo wadhah sandhangan.








Kata kunci/keywords: arti kopêr, makna kopêr, definisi kopêr, tegese kopêr, tegesipun kopêr

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.