kopêr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kopêr Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦥꦼ () (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) bangsaning pêthi wlulang lsp. dianggo wadhah sandhangan.









Kata kunci/keywords: arti kopêr, makna kopêr, definisi kopêr, tegese kopêr, tegesipun kopêr
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org