kopar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kopar Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko) (pa) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. ak kapir, kupur.









Kata kunci/keywords: arti kopar, makna kopar, definisi kopar, tegese kopar, tegesipun kopar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.