kopar

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kopar Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦥꦂ (par)
Lingga: krama/ngoko

  1. ak kapir, kupur.


Fairytale down blue.png Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti kopar, makna kopar, definisi kopar, tegese kopar, tegesipun kopar

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.