Menyang kontèn

kopo

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

kopo Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦥꦺꦴ (po)
krama/ngoko

  1. êngg kupu.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti kopo, makna kopo, definisi kopo, tegese kopo, tegesipun kopo

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.