kopor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kopor Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦥꦺꦴ (po) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. kopêr.









Kata kunci/keywords: arti kopor, makna kopor, definisi kopor, tegese kopor, tegesipun kopor
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org