koprasi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

koprasi Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦥ꧀ (p) (ra)ꦱꦶ (si)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) pakumpulan pirukunan dagang lsp.









Kata kunci/keywords: arti koprasi, makna koprasi, definisi koprasi, tegese koprasi, tegesipun koprasi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org