kor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kor Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. tuma cilik.









Kata kunci/keywords: arti kor, makna kor, definisi kor, tegese kor, tegesipun kor
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org