korèspondhèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

korèspondhèn Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦫꦺ ()ꦱ꧀ (s)ꦥꦺꦴ (po)ꦤ꧀ (n)ꦝꦺ (dhè)ꦤ꧀ (n)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) juru ngabarake ing layang kabar.









Kata kunci/keywords: arti korèspondhèn, makna korèspondhèn, definisi korèspondhèn, tegese korèspondhèn, tegesipun korèspondhèn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org