koran

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

koran Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko) (ra)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Wl) pc layang kabar









Kata kunci/keywords: arti koran, makna koran, definisi koran, tegese koran, tegesipun koran
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.