koras

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

koras Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko) (ra)ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

  1. ak peranganing buku ana salêmpitaning lêmbaran (lumrahe 8 kaca);









Kata kunci/keywords: arti koras, makna koras, definisi koras, tegese koras, tegesipun koras
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.