kori

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kori

  1. êngg
krama
Krama kori
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

lawang;

  1. (lawang kori) krama/ngoko lawang ing regol, lawang kayu;
  2. krama/ngoko ak: punggawa pradata kang pinasrahan nêkani wong kang kêna prakara.








Kata kunci/keywords: arti kori, makna kori, definisi kori, tegese kori, tegesipun kori
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.