kosi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kosi Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦱꦶ (si)
Lingga:

  1. êngg nganti
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kosi, makna kosi, definisi kosi, tegese kosi, tegesipun kosi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.