kosodan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kosodan
Lingga: (kosod)

  1. cagak lsp. kang dianggo kêkosod;
  2. gêgosokan, ent adu panêmu.








Kata kunci/keywords: arti kosodan, makna kosodan, definisi kosodan, tegese kosodan, tegesipun kosodan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.