kosodan

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kosodan
Lingga: (kosod)

  1. cagak lsp. kang dianggo kêkosod;
  2. gêgosokan, ent adu panêmu.







Kata kunci/keywords: arti kosodan, makna kosodan, definisi kosodan, tegese kosodan, tegesipun kosodan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.