kosong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kosong krama/ngoko

  1. êngg kothong, suwung;
  2. ora ana sing nunggang (tmr. kreta sewan lsp);
  3. êngg andhong, kreta arodha papat;








Kata kunci/keywords: arti kosong, makna kosong, definisi kosong, tegese kosong, tegesipun kosong
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.