koto

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

koto Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦠꦺꦴ (to)
Lingga: krama/ngoko

  1. Cithakan:T koyuk.









Kata kunci/keywords: arti koto, makna koto, definisi koto, tegese koto, tegesipun koto
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.