kotor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kotor Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦠꦺꦴ (to) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg rêgêd.









Kata kunci/keywords: arti kotor, makna kotor, definisi kotor, tegese kotor, tegesipun kotor
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org