kowi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kowi Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦮꦶ (wi)
Lingga: krama/ngoko

  1. wadhah piranti nglêbur slaka lsp.









Kata kunci/keywords: arti kowi, makna kowi, definisi kowi, tegese kowi, tegesipun kowi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org