krêdyat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

krêdyat Aksara Jawa: ꦏ꧀ (k) ()ꦢ꧀ (d) (ya)ꦠ꧀ (t)
Lingga:

  1. (Kw) kagèt
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti krêdyat, makna krêdyat, definisi krêdyat, tegese krêdyat, tegesipun krêdyat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org