krêkalasa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

krêkalasa Aksara Jawa: ꦏ꧀ (k) () (ka) (la) (sa)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak kadhal, bunglon.









Kata kunci/keywords: arti krêkalasa, makna krêkalasa, definisi krêkalasa, tegese krêkalasa, tegesipun krêkalasa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org