krêmpyêng-krêmpyêng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

krêmpyêng-krêmpyêng pc

  1. mbêngêngêng;
  2. ent rame (tmr. pasar lsp).








Kata kunci/keywords: arti krêmpyêng-krêmpyêng, makna krêmpyêng-krêmpyêng, definisi krêmpyêng-krêmpyêng, tegese krêmpyêng-krêmpyêng, tegesipun krêmpyêng-krêmpyêng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.