krêsna

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

krêsna (Snk) (Kw)

  1. irêng;
  2. wage.








Kata kunci/keywords: arti krêsna, makna krêsna, definisi krêsna, tegese krêsna, tegesipun krêsna
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.