krêsnapaksa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

krêsnapaksa Aksara Jawa: ꦏ꧀ (k) ()ꦱ꧀ (s) (na) (pa)ꦏ꧀ (k) (sa)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) panglong (sawise tanggal 15).









Kata kunci/keywords: arti krêsnapaksa, makna krêsnapaksa, definisi krêsnapaksa, tegese krêsnapaksa, tegesipun krêsnapaksa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org