krêtanjali

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

krêtanjali Aksara Jawa: ꦏ꧀ (k) () (ta)ꦚ꧀ (ny) (ja)ꦭꦶ (li)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak nyêmbah, mbêbana.









Kata kunci/keywords: arti krêtanjali, makna krêtanjali, definisi krêtanjali, tegese krêtanjali, tegesipun krêtanjali
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org