krajan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

krajan krama/ngoko

  1. ak nêgara kang kabawah ing raja, wêwêngkoning raja;
  2. desa kang diênggoni ing lurah;
  3. ak nêgara kang didunungi panggêdhening tlatah;
  4. ak pakarangan gadhuhan marang abdi-dalêm
Kacocogna karo
  • raja.







Kata kunci/keywords: arti krajan, makna krajan, definisi krajan, tegese krajan, tegesipun krajan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.