Menyang kontèn

krajan

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

krajan krama/ngoko

  1. ak negara kang kabawah ing raja, wewengkoning raja;
  2. désa kang dienggoni ing lurah;
  3. ak negara kang didunungi panggedhéning tlatah;
  4. ak pakarangan gadhuhan marang abdi-dalem


Kacocogna karo

  • raja.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti krajan, makna krajan, definisi krajan, tegese krajan, tegesipun krajan

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.