kral

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kral Aksara Jawa: ꦏ꧀ (k) (ra)ꦭ꧀ (l)
Lingga:

  1. (Kw) rosa, kuwat, kêlar.








Kata kunci/keywords: arti kral, makna kral, definisi kral, tegese kral, tegesipun kral

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.