kramas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

kramas Aksara Jawa: ꦏ꧀ꦫꦩꦱ꧀
Lingga: krama/ngoko

  1. jamas ki rêrêsik rambut sarana disiram ing landha lsp;









Kata kunci/keywords: arti kramas, makna kramas, definisi kramas, tegese kramas, tegesipun kramas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org