kramat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kramat (Ar) krama/ngoko

  1. ak kaluhuran, pakurmatan;
  2. (duwe-) kasêktèn (tmr. para suci, kuburan lsp);
  3. (utawa kramatan kuburane wong kang suci;








Kata kunci/keywords: arti kramat, makna kramat, definisi kramat, tegese kramat, tegesipun kramat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.