kran

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kran Aksara Jawa: ꦏ꧀ (k) (ra)ꦤ꧀ (n)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) pancuran ing bumbungan banyu lsp.









Kata kunci/keywords: arti kran, makna kran, definisi kran, tegese kran, tegesipun kran
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org