kras

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kras Aksara Jawa: ꦏ꧀ (k) (ra)ꦱ꧀ (s)
Lingga:

  1. pc kêras.









Kata kunci/keywords: arti kras, makna kras, definisi kras, tegese kras, tegesipun kras
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org