kras

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kras Aksara Jawa: ꦏ꧀ꦫ (kra)ꦱ꧀ (s)
Lingga:

  1. pc kêras.


Fairytale down blue.png Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti kras, makna kras, definisi kras, tegese kras, tegesipun kras

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.