kratu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kratu Aksara Jawa: ꦏ꧀ (k) (ra)ꦠꦸ (tu)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak sajèn.









Kata kunci/keywords: arti kratu, makna kratu, definisi kratu, tegese kratu, tegesipun kratu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org