krimi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

krimi Aksara Jawa: ꦏ꧀ (k)ꦫꦶ (ri)ꦩꦶ (mi)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak ulêr, cacing.









Kata kunci/keywords: arti krimi, makna krimi, definisi krimi, tegese krimi, tegesipun krimi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.