kristal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

kristal Aksara Jawa: ꦏ꧀ꦫꦶꦱ꧀ꦠꦭ꧀
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) barang kang kênthêl maujud kaya bêling.









Kata kunci/keywords: arti kristal, makna kristal, definisi kristal, tegese kristal, tegesipun kristal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org