krodha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

krodha Aksara Jawa: ꦏ꧀ (k)ꦫꦺꦴ (ro) (dha)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) nêpsu bangêt, muring.









Kata kunci/keywords: arti krodha, makna krodha, definisi krodha, tegese krodha, tegesipun krodha
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org