kroso

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kroso Aksara Jawa: ꦏ꧀ (k)ꦫꦺꦴ (ro)ꦱꦺꦴ (so)
Lingga: krama/ngoko

  1. bangsaning kranjang kang digawe nam-naman blarak.








Kata kunci/keywords: arti kroso, makna kroso, definisi kroso, tegese kroso, tegesipun kroso

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.